UA-132758169-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymys: Kuinka pyydän tarjoksen?

Vastaus: Tarjouksen pyytäminen on helppoa. Voit jättää yhteydenottopyynnön yhteydenottolomakkeella tai soittamalla yhteystiedotTäytä kentät ja kerro hieman lisätietoja asiastasi ja otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Kysymys: Maksaako mahdollinen arviokäynti ellei tarjousta hyväksytä?

Vastaus: Kaikki arviokäyntimme ovat ilmaisia eivätkä sido sinua vielä mihinkään.

Vasta hyväksyttyäsi kirjallisen tarjouksen ja allekirjoitettuasi sen on sopimus voimassa.

 

Kysymys: Miten saatte toteutettua pesuhuoneremontin niin nopeasti, jopa 5 päivässä ?

Vastaus: Meillä on kokemusta pesuhuoneremonteista noin 20 vuoden ajalta. Olemme hioneet työskentelytekniikkamme huippuunsa, sekä tutkineet ja testanneet eri tarvikkeita nähdäksemme parhaiten yhteensopivat ja toimivimmat tuotteet. Samalla olemme perehdyttäneet ja kouluttaneet työntekijämme laadukkaaseen työnjälkeen. Näin olemme saaneet aikaan tehokkaan paketin sekä parhaista materiaaleista ja tuotteista kuin myös ammattitaitoisesta työporukasta jolloin lopputuloksena syntyy laadukasta jälkeä nopeasti ja varmasti.

 

Kysymys: Mistä minun pitää huolehtia ennen remonttia ja sen aikana ?

Vastaus: Käymme läpi alueet jotka voi tyhjentää itse valmiiksi, mutta myös remonttimiehemmekin voivat tämän tehdä tuntiveloituksella. Pintamateriaalit kuten tapetit, maalien värit, laatat, laminaatit, yms. olisi hyvä olla valittuna valmiiksi hyvissä ajoin ennen remontin aloittamista ja tarvittaessa ammattilaisemme auttavat valitsemaan tuotteita kanssanne.

Remontin aikana riittää kun huolehtii että suojaukset pysyvät paikoillaan ja väliaikaiset ovet muistaa kulkiessaan aina sulkea, mikäli remonttialueella joutuu liikkumaan.

Varottava on myös esim. laatoituksia tai tasoituksia, ettei niiden päällä kuljeta ellei ole saanut asentajalta siihen lupaa.

 

Kysymys: Mistä voin valita laatat, tapetit ja muut tarvikkeet ?

Vastaus: Pintamateriaalit voi valita joko suosittelemistamme paikoista tai melkein mistä tahansa, kunhan vain muistaa valintaa tehdessä ottaa tuotteen tarkat tiedot ylös jotta saa oikean tuotteen.